Focaccia-brød

Focaccia-broed

Råvarer:

1 brød
50g. gær
1/2 l. lunkent vand
1 spsk. groft havsalt / Læse sydesalt )
2 spsk. olivenolie
200g. durum-hvedemel
ca. 300g. hvedemel

Fremgangsmåde:

Pensling og drys:

2 spsk. olivenolie
1-2 spsk. groft havsalt ( Læsø sydesalt )
Friske kviste af rosmarin, oregano, salvie eller timian.
Rør gæren ud i lidt af det lune vand og tilsæt det resterende vand samt olie, salt, durum- og hvedemel. Slå or rør dejen glat. Den skal ikke æltes.
Dæk skålen til med plastfilm og lad dejen hæve lunt i ca. 1 time.

Slå dejen let igennem, hæld den en en lille bradepande gerne rund ø 28cm. med slip let-belægning. Pensl brødet med olivenolie, tryk derefter brødet jævnt med fingerspidserne, så der bliver en masse små fordybninger. Drys groft salt ( gerne Læsø sydesalt ) og urter på og sæt brødet i SAfire grillen.

Ved Grillen:

 grilplade / bageplade + rist i ca. 30 min.
  God appetit...

Login Form

Kontakt Information

ASAfire nordic

+45 2081 4950

CVR.: 28986114