Fyldt kalkunbryst med broccolisalat

fyldt-kalkunbryst

Råvarer:

Kalkunbryst
Skyr
Rasp
Krydderurter
Svesker
Broccoli
Rødløg

Fyld
25g. skyr
1 tsk. salt
15g. rasp
2 spsk. hakkede krydderurter

Broccolisalat
40g. svesker
200g. let dampede broccolihoveder
20g. rødløg i tern
5g. olie
1 tsk. balsamicoeddike
salt og peber

Fremgangsmåde:

Skær kalkunbrysterne i ca. 20 mm tykke stykker. Derefter skæres en pæn stor rille i hvert stykke bryst som du kommer fyldet i. lukkes med pinde eller tråd.

Ved Grillen:

grill plade og ca. 2 x 6-7 min. ( pas endelig på de ikke får for meget )
  God appetit...

Login Form

Kontakt Information

ASAfire nordic

+45 2081 4950

CVR.: 28986114