Kyllingebryst med fyld og parmaskinke

kyllingebryst-med-parmaskinke

Råvarer:

Kyllingebryst
Serrano skinke

Persille
Hvidløg
Olie
Parmesan

Squash
Selleri
Gulerødder
Grøn / rød peber

Fremgangsmåde:

Kyllingebrysterne snittes på langs og fyldes med den hjemmelavede persillepesto, (persille blendes med hvidløg, lidt olie og parmesan).

Serrano-skinke rulles omkring kyllingebrystet.

Tilbehør: Squash skæres i pæne tykke stykker (ca. 12 mm.) og grilles på pladen.

Grøn / rød peber, gulerødder og selleri skæres i stave.

Portionanrettes.

Ved Grillen:

Grill-bageplade, 2 x 8 minutter.
  God appetit...

Login Form

Kontakt Information

ASAfire nordic

+45 2081 4950

CVR.: 28986114