Rullede Andebryster

 

Rullede Andebryster

 

Råvarer:

 

Andebryst

 

Fremgangsmåde:

 

De to bryster får flået skindet af, og fileterne blev skåret, som når man skærer en nakke ud til en rullepølse. Drysset med salt og peber, og pushed up med æble og sveske tern.

Stegepladen uden riller blev lagt på og fik lov og blive gennevarm. Så kom de rullede bryster på, med skindsiden nedad. De tre andre sider blev brunet og taget af. kernetemp. 55 grader.

Tilbehøret består af små kartofler, rødbeder, rødløg, gulerod og squash.

Kartofler kommes på midt af stegepladen, og de kvarte rødløg kom ud i siden. Efter bruning på alle sider, blev kartofler flyttet til siden og rødbeder kom på på midten og de andre grøntsager ude i siden.

Når væsken fra rødbeder og squash er fordampet/stegt væk, bliver der rodet sammen i blandingen, tilsat salt og peber, og brysterne bliver lagt ovenpå blandingen.

Det hele bliver taget af når andebrysterne er 70 i kerne temperatur. Både and og grøntsager hviler i 10 minutter, og anrettes derefter.

 

Ved Grillen: Indtil 70 grader kernetemperatur er opnået.
Grill-Stegeplade
  God appetit...

Login Form

Kontakt Information

ASAfire nordic

+45 2081 4950

CVR.: 28986114