Lammekølle

Lammekølle

Råvarer:

 

Fremgangsmåde:

Tag en lammekølle på ca. 2 kg og sav ca. 4 cm. af benet, så køllen kan være i grillen.

Tilbehør: Hvide asparges skrælles og koges i saltet vand i 3-5 minutter.
Aubergine skæres i skiver og drysses med salt. Henstår i 10 minutter, hvorefter de skylles og tørres.
Kom ca 2 dl koldt vand i en skål og rør mel i til du har en lind grød. Tilsæt et par isterninger.
Derefter dyppes aubergineskiverne i melblandingen og steges på panden i olie til de er gyldentbrune.

Ved Grillen:

brunes 2 x 8-10 min. på grillpladen, derefter op på risten i ca. 1 time. ( kernetemp. 72 grader ).
  God appetit...

Login Form

Kontakt Information

ASAfire nordic

+45 2081 4950

CVR.: 28986114