Halv amerikansk bavette

amerikansk-rip-eye

Råvarer:

Amerikansk Bavette, 1/2 stykke, skal lige kunne være på grillen.
HUSK evt. at skære den tyndere del af.

50g. porre
75g. knoldselleri
75g. hokaido
10g. plantemagarine
lidt af kogevandet
1 håndfuld friske hakkede krydderurter ( f.eks. persille, estragon og løvstikke
lidt rød peber
salt og peber efter behov.

Fremgangsmåde:

Skær knoldselleri, hokaido og porre i små stykker. Damp dem møre i letsaltet, kogegende
vand.
Mos herefter grøntsagerne og plantefedtstoffet med en kartoffelstøder, tilsæt evt. lidt af kogevandet fra grøntsagerne alt efter hvor lind du vil have mosen. Vend de hakkede krydderurter i mosen og smag til med salt og peber.

Ved Grillen:

2 x 9 min. men pas på ( 50 - 52 grader ). Skær evt den tyndeste del af og giv den 2 x max. 7 min.
Steges sammen med det tykkere stykke.
HUSK at kødet skal skæres på tværs af fibrene, altså på den lange side.
  God appetit...

Login Form

Kontakt Information

ASAfire nordic

+45 2081 4950

CVR.: 28986114