Provencalske svampe Champignoner med persille og hvidløg

champignon salat

Denne simple salat vækker altid stor beundring. Der skal altid anvendes friske champignoner og salaten skal laves max. 2 timer før den skal serveres.

Råvarer:

500g Champignoner (Gerne markchampignoner)
40g. hel parmesan

Dressing:

8 spsk. Olivenolie
1 spsk. friskpresset citronsaft
2 fed hvidløg, (ikke kinesisk hvidløg)
5 spsk. hakket persille
Salt og pepper

Fremgangsmåde:

Champignonerne renses og skæres i tynde skiver.

Til dressingen presses hvidløget, persillen hakkes og
blandes med de øvrige ingredienser. Den blandes med
Champignonerne, og salaten smages til. Den anrettes
på et fad, parmesanen afskorpes og høvles over med
en kartoffelskræller.

  God appetit...

Login Form

Kontakt Information

ASAfire nordic

+45 2081 4950

CVR.: 28986114