|
Råvarer:
Rød peber Squash Løg Aubergine Jordskok Oksekød Kyllingebryst Blæksprutte Tigerrejer
|
Fremgangsmåde:
Skær grøntsagerne – f.eks. rød peber, squash, løg, aubergine, jordskok – lidt groft ud. Andre grøntsager kan sagtens bruges, så tag hvad du bedst kan lide eller har i dit køleskab.
Skær oksekød og kyllingebryst og blæksprutte i meget tynde skiver og mariner det sammen med tigerrejer med skal i nogle timer i din yndlingsmarinade. Den må godt være lidt stærk. Jeg selv plejer at bruge ingefær, hvidløg, chili, salt og peber, olivenolie, citron og et skvæt soja.
Så sætter I jer til bords og begynder stegningen. Efterhånden som maden er stegt spises den og nyt lægges på. Men husk at alle spiser lidt mere end normalt på den måde.
Der kan evt. suppleres med lidt brød og kogte ris.
|