Madlavning er vores passion - Ovne er vores forretning

I 1998 oplevede Ken Hall - en sydafrikansk iværksætter, som var dybt involveret i udviklingen af boliger til de underprivilegerede i Sydafrika - den fattigdom og nød, de underpriviligerede mennesker led. Værst af alt var dog udbrud af skurbrande forårsaget af de typer af ovne, der blev brugt. Disse var ikke sikre og kunne ødelægge hundredvis af hjem og liv. Heraf opstod ideen til at udvikle en ovn, der var sikker, økonomisk og langtidsholdbar.

En ovn blev udviklet og den vandt adskillige priser verden over. Ved at bruge erfaringerne fra udviklingen af denne ovn og ved at kombinere de positive faktorer og forbedre ovnen, blev SAfire Roaster født.

SAfire Roasteren er designet til hele verdensmarkedet, hvor miljøhensyn og enkel levevis er blevet en livsstil. SAfire Roasteren er ligeledes til folk, der nyder udendørslivets glæder og altid er på farten - altså også til den europæiske livsstil. Endvidere er SAfire Roaster til dem med begrænset plads.

Nogle af de innovative funktioner, der blev indført for at forbedre enheden, var at øge ilttilførslen for derved at reducere produktionen af kulilte, hvilke hjælper med at beskytte miljøet.

Udstansningerne i låget gør, at låget kan låse, og holdes på plads, hvilket gør SAfire Roastere nem at bære i lågets håndtag og samtidig holder låget på plads, en sikkerhedsforanstaltning, der forhindrer børn i at åbne enheden og brænde sig.

Bagepladen er vendbar og forvandler SAfire Roaster til en pande, der fx er ideel til pizzabagning.

SAfire Roaster er en af de mest økonomiske - bærbare - trækuls ovne, der findes i dag. SAfire Roaster bruger kun 300 gram energi (briketter) og giver mulighed for at lave mad i op til ca. 2,5 timer på 240 - 280 grader ved grill/ bage pladen.

Da der udledes en lavere mængde kuldioxid og andre uønskede gasser i atmosfæren, er SAfire Roaster god for miljøet. Desuden sparer SAfire Roaster træer, fordi der anvendes så lille en mængde energi til ca. 2,5 times stegetid.

Sikkerhed er en yderligere faktor i SAfire Roaster. Det lave tyngdepunkt gør det næsten umuligt at vælte ovnen. De varme kul er helt indesluttede, hvilket både sikrer imod forbrændinger ved direkte kontakt, hindrer gløderne i at flyve rundt, og det giver afskærmning fra vinden.

SAfire Roaster er også en meget sund ovn at anvende, da alle de skadelige olier og fedtstoffer ledes væk fra kødet og forhindrer således den overskydende olie / fedt røg i at blive antændt.

SAfire, just Grilliant...

Login Form

Kontakt Information

SAfire nordic

+45 69 14 77 88

CVR.: 31854776