Grilstegt helt

Grilstegt helt

Råvarer:

Frisk heltfilé, 1-2 stk. uden skæl
Smør eller rapsolie efter behag
Rugmel
Malet sukkerfri cornflakes efter behag
Fint havssalt

Fremgangsmåde:

Efter smag og behag kan heltfiletterne steges hele eller i filétter.

Tør eventuel vand af fisken.

Læg filétterne i en plastikpose sammen med rugmelet. Luk posen "som en ballon" og ryst posten således, at fisken har rugmelet jævnt fordelt over hele fladen.

Gør det samme med knust cornflakes. Cornflakes kan knuses ved at klemme eller banke cornflakes fladerne i en plastikpose.

Hæld olie eller smør på grillpladen så meget som der med rimelighed er plads til.

Strø ½ lidt havssalt på pladen.

Steg filétten på begge sider til den har fået en gylden brun overflade. Med låget kan man styre stegningen: Uden låg bliver fisken sprød, og med låg får men en dybere stegning. Undgå at stege fisken tør.

Smør eller olie tilsettes efter behov under stegning.

Serveres med kogte kartofler med smør, grillede grøntsager og / eller rugbrød.

Ved Grillen:

2 x 6 minutter
Grill-plade, glat side
God appetit...

Login Form

Kontakt Information

ASAfire nordic

+45 2081 4950

CVR.: 28986114