Torsk med parmaskinke

Torsk med parmaskinke

Råvarer:

1kg torskefilet uden skind.
8 skiver parmaskinke
Balsamico og wasabi

Pesto:

1 bdt. basilikum
Salt og peber
2 fed hvidløg
30g reven parmesan
1 håndfuld pinjekerner eller mandler
Olivenolie efter behov og så pestoen har den ønskede konsistens

Tomatsalat:

5 modne tomater
1 rødlog eller salatløg
1 rød peber
Olie/eddike dressing efter behov
1 broccoli

Fremgangsmåde:

Fisken deles i 8 dele og drysses med salt og peber.

Omvikles med parmaskinke.

Delene til den hjemmelavede pesto blendes til den ønskede konsistens – mere eller mindre grov.

Tomaterne skæres i tynde skiver og lægges på et fad.

Drysses med hakket løg og rød peber.

Olie og eddike stilles ved siden af så gæsterne selv kan dosere.

Broccolien deles i buketter, lægges i en skål, og overhældes med kogende vand.

Henstår her, mens fisken grilles og er klar til servering med bid i, når fisken er klar.

Vandet hældes fra og så er der serveret.

Ved Grillen:

2 x 4 minutter
Grill-bageplade
God appetit...

Login Form

Kontakt Information

ASAfire nordic

+45 2081 4950

CVR.: 28986114